Tips önskas!

Idag har det shoppats, fast bara 29 kronor för egen del. Det är ju rea på IKEA och hade jag haft mer tid så hade jag gärna kollat på allt billigt. Men det blev en dörrmatta till balkongen så man inte drar in en massa skit och sedan en badrumsmatta. En liten och fräsch sak som med säkerhet kommer kännas skitig inom kort eftersom jag var dum nog att köpa en vit. Egentligen var jag där för att fixa saker till jobbet. Vi ska ju snart iväg på festivalläger och då ska vi ha ett eget tält med bra sittplatser så det blev MASSOR med härliga kuddar och några filtar. Nu är det bara tältet och allt annat kvar =)

Tog mig lite tid idag och animerade en bild på datorn. Önskar mig verkligen, fortfarande, ett ritbord till datorn. Behöver inte alls vara ett stort men det vore ganska härlig. Måste också lära mig fler ritprogram. Är lite svartis på Bea som är så duktig på GIMP. Varför fixar jag inte det… Helst av allt skulle jag såklart vilja lära mig Photoshop men det kostar mycket att både köpa och gå kurser i. Får bli något när jag blir rik.

Om någon har tips till hur man får en mysig stämning på balkongen får gärna komma med dem! Vi har en STOR balkong så det finns utrymme att göra flera olika saker. Gärna tips på enkla saker att hålla vid liv på en balkong. Jag har söderläge så det är sol mitt på eftermiddagen och värmen hänger kvar på kvällen när solen gått bakom knuten.

Nej, nu är det dags att dra till sängs tror jag… mysa vidare där. Ska försöka få till lite bilder här snart!

My mirror’s truth


En trevlig helg!

Vilken underbar helg och midsommar jag har haft!

Igår somnade vi en stund på vår helt underbara balkong! Vaknade av att svetten rann =) Vi har ätit nästan alla måltider på vårt lilla platsbord där ute! Har nog aldrig varit så nöjd med boendet som nu! Trots att vi inte har skaffat oss riktigt alla möbler eller fått upp gardiner så känns det fortfarande som hemma! Jag längtar liksom dit!

Idag har det lite jobbigare. Huvudet värker oroväckande mycket. Har absolut ingen lust att ligga med migrän nu ikväll. Jag vill njuta av min fästman och vårt nya hem, inte ligga begrav i sängen på jakt efter mörker och total tystnad. Samma dag vi flyttade in fick jag mitt värsta anfall på länge. Då låg jag och grät på köksgolvet medan fästmannen stod helt handlingsförlamad och försökte trösta. Det finns ju inte så mycket man kan göra som anhörig än att försöka göra livet lite bekvämare och lättare. Usch och fy för migrän… Tur att det finns lite starkare tabletter receptfritt nu förtiden. Vet inte hur jag skulle klara mig annars.

Dags att snart ge sig av hemåt för att tvätta! Ska lära fästmannen nya tvättstugan =)

My mirror’s truth


Segis

Återigen hade jag hur svårt som helst att komma upp i morse. Känner mig fortfarande seg så det får nog bli te till eftermiddagsfikat idag. Typiskt att man ska känna sig seg just den dagen sambo kommer hem. Idag får det nog bli en halvkort dag. Förhoppningsvis vill sambon dra ut till IKEA lite =)

My mirror's truth

En dag på jobbet...

Är så otroligt trött idag… Var riktigt svårt att ta sig upp i morse, detta trots att solen skiner.

Det är just nu mycket väntetid på jobbet. Man väntar på att någon ska höra av sig så man kan gå vidare. Eller väntar på att pengar ska trilla in på kontot så man kan fixa grejer till olika aktiviteter. Bara en massa väntan. Men jag försöker fylla tiden med sådant som man kanske inte prioriterar andra dagar bara för att få tiden att gå lite fortare!

Idag kommer sambons svåger förbi för att hjälpa oss fästa hyllorna och bordet. Ska bli så skönt att få göra det sista nu. Sen är det i stort sätt bara att börja bo där på riktigt. Funderar på om jag ska ta mig ut till IKEA idag och fixa ett vardagsrumsbord. Dock kan det endast göras om min kära syster har lust att följa med… Får se vad hon säger.

Dags kanske att återgå till jobbet…

My mirror’s truth


Den som letar han finner

Jag lyckades hitta det jag letade efter. Hade en sådan tur att jag glömt mobilladdaren på kontoret. Plockade iordning lite här igår men det är fortfarande lådor som jag inte kan börja med förens hyllorna är fastskruvade. Men allt detta ska göras i eftermiddag! Det ska bli så skönt. Har sambon tur så kommer han hem till ett ganska upplockat hem! Kanske hinner jag till och med dammsuga lite.

På fredag är det midsommar och vi har fortfarande inte bestämt oss vad vi ska göra. Vi skulle kunna ta bussen men då måste vi åka dit redan vid 9 och behöva åka hem ganska tidigt igen... Det är vid dessa tillfällen som jag önskar vi hade en bil. Men det kommer väl en vacker dag det med.

Nu är det dags att göra sig i ordning för jobbet...

My mirror's truth

Hmm

Även om den nya lägenheten är helt underbar har jag idag upptäckt flyttningens baksida... kan verkligen inte hitta laddaren till mobilen! Sambon är i Bryssel och har med sig en laddare så nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag hoppas att det ligger en laddare på jobbet men sådan tur har jag nog inte...

*suck*

My mirror's truth

Jag vill berätta en liten hemlighet...



My mirror's truth - in love!


Allt nytt på en gång

Första natten i nya lägenheten är gjord och vi sov sååå gott verkligen! Idag har vi ställt iordning lite så nu börjar det se ut som ett hem. Men vi tar det lite lugnt för vi vill göra lite annat idag också. Har i alla fall fått igång internet vilket är skönt. Men jag känner verkligen att vi nog ska satsa på ett snabbare internet. Lägenheten är lite för stor för vår router och det internet vi har…

Idag har varit en helt underbar dag och kvällen ska avslutas med bakad potatis och filmen Wolfman!

My mirror’s truth –
är lycklig


11 timmar kvar...

Nu är det inte många timmar kvar tills flytten går. Idag var jag på IKEA med kontoret. Tänkte att jag skulle köpa lite saker till jobbet men det blev bara en te-mugg, resten var till nya lyan. Det är egentligen mycket dumt att köpa på sig en massa grejer precis innan flytt. Bättre att göra det när man är färdigflyttad och ser vad som egentligen fattas. Men det är ju så roligt att få gå där inne på IKEA och plocka lite smått!!!

Här hemma ses det på fotboll i brist på annat att göra. Allt är nerpackat förutom oss själva och det vi sover i. Det kommer bli en riktig utmaning att vara två personer att flytta hela bohaget, men det kommer också vara vuxenpoäng att kunna klara det alldeles själva. Hade vi inte fått låna svärfars bil och släp hade vi hyrt en buss/lastbil och fixat det ändå. Genom att göra det själva behöver vi inte vänta till en helg utan kan flytta närsom.

Jag har sådan lust att lägga upp en massa bilder. Men kameran är nedpackad (hoppas jag) men vart vet jag inte. Ska fota mitt nya hem när jag fått ordning så ni får se hur fint det är! Åh, låt det bli morgondag fort!!!

My mirror’s truth


Helt slut

Har packat hela helgen och slängt en massa som vi inte ska ha kvar. Hade vi kunnat att vi flyttat redan i lördags. Men nu får vi låna svärfars bil och släp alldeles gratis på torsdag och då väntar vi snällt till dess. Har dock varit till nya lägenheten med en massa kläder och lakan. Vi har otroligt mycket garderobs plats jämfört vad vi haft där vi bor nu. Riktigt skönt faktiskt!

Idag har vi haft städ- och slängdag på jobbet vilket gör att jag konkat och slitit i tre dagar nu och det börjar kännas. Får nog vila mig lite om jag ska orka med flytten på torsdag. Jag verkligen LÄNGTAR!!!

Släktträff blir det i helgen också… full fart, kan vara riktigt trevligt ibland.

Dags att slappa med sambon en stund innan man somnar.

My mirror’s truth


Sista skoldagen...

....för många är det idag. Sambon kanske gör sin sista idag. Allt beror på hur det blir till hösten. Han har nu en magisterexamen men han funderar på att skaffa sig en master. Det är ju bara ett år till med studier. Dessutom är det bara A-kurser han ska läsa och har man tagit sig igenom två D-kurser är nog A-kurserna en baggis.

Jag har inte semester än på ett tag och faktiskt är det inget jag längtar efter ännu. Jag har ju en så bra jobb att jag kan välja lite själv hur jag vill lägga upp arbetstiderna vilket gör att har man haft en tuff natt så är det ingen som bryr sig om man börjar vid 10. Bara man gör det man ska så är det inget problem. Just nu är det mycket planering av Arvikafestivalen och det är riktigt kul.

Dags att dra igång dagens arbetsdag ordentligt!

My mirror's truth

Sommaren är här...

Under hela helgen har det varit ett härligt sommarväder och det känns. Framför allt på axlar och rygg. Råkade visst ligga lite för länge i solen =) Men det var skön att bara få ligga och ta det lugnt. Riktigt skönt! Har också tagit chansen under helgen att sitta och spela lite Sims 3 nu när sambon är klar med uppsatsen och ”bara” ska sitta och läsa andras uppsatser i pappersform. Väldigt avslappnade tycker jag. Såklart har det inte varit under dagens soltimmar utan senare på kvällen.

Annars händer inte så mycket just nu. På fredag ska jag hämta nycklarna till nya stället och på lördag tänkte jag smyga mig dit och bara kolla hur det ser ut. Planera lite inför inflytten osv. Tyvärr kan vi inte få den besiktad förens sista veckan i juni vilket gör att vi får vara lite försiktiga med stället så vi inte orsakar några skador. Har också sökt fyra jobb (snart iaf) som alla startar i augusti. Dock inga lärarjobb. Känner mig inte riktigt redo för det igen. Dessutom har skolan väldiga problem med finansiering av lärare så man har inte världens bästa arbetsförhållanden precis.

Om bara 12 dagar är det dags för släktträff (sambons släkt). Vi blir ett helt gäng och jag ser fram emot det. Dock sammanfaller detta med kronprinsessans bröllop, men det är ändå inget jag tänkt se så det blir ingen större förlust för mig. Säkert finns det någon i släkten som vill slå sig ner framför TVn så säkert kommer man se lite grann i alla fall.

Grattis alla ni som äntligen är färdiga med utbildningen, gymnasiet som universitetet!

My mirror’s truth


RSS 2.0