En bland alla andra =)

Ja, då har man blivit som i stort sätt alla i Sverige (känns det som iaf). Jag har nu beställt en iPhone 4... Känns bra i själen trots att det blir ca 50 kr mer i månaden (från årsskiftet).

Fick min skada på bilen bedömd igår. Jag är VERKLIGEN glad över att jag är helförsäkrad och endast har en självrisk på 3 000 kronor för skadan skulle kosta totalt 18 000!!! Även om 3 000 också är mycket (och en otrevlig extra utgift) är jag väldigt glad över att jag "bara" ska betala den summan. Hoppas bara att mitt försäkringsbolag godkänner lagningen för jag vill inte få en massa rost som sedan ska kosta en massa att åtgärda.

Jag och syster har planerat in en trevlig liten resa för shopping =) Hoppas att hon kan få ledigt så vi kan åka iväg. Vore kul att kunna göra några av julklappsinköpen där och även köpa lite höst/vinterkläder.

Känner ett lugn när allt löser sig lite behagligt...

My mirror's truth

Funderingar...

Det går mycket funderingar här hemma. Sambon läser genusvetenskap så det blir många diskussioner kring hur jämställda vi egentligen är. Vi diskuterar också mycket framtiden, framför allt sambons framtid. Vad han ska syssla med och hur vi ska göra om det blir några år utomlands, ska jag följa med då?! Många stora men ack så viktiga frågor. Funderar lite på att söka andra jobb, dvs jobb som kanske mer är anpassade mot sambons framtid. Jag tror nämligen inte att jag har så svårt att få jobb utifrån min utbildning, även fast det kanske varken är heltid eller fast tjänst så tror jag ändå jag kan få in en inkomst. Men det är svårt, svårt att ställa om helt. Är ganska skönt att ha ett heltidsjobb, även fast det är tidsbegränsat.

Idag firade vi svärmor också. Blev dock ingen present från oss. Får bli något trevligt någon annan gång. Kanske är lite egoistiskt men just nu lägger vi pengar på oss själva först. Vi är inte riktigt så förmögna trots min större inkomst... Tyvärr så är det ju så att vi nu för tiden unnar oss sådant folk nästan tycker är självklart som vi under studietiden valt bort för att klara oss då. Det är svårt att förstå för vissa...

Dags att fortsätta lyssna på debatten. Spännande detta! Heja Mona Sahlin!

My mirror's truth

RSS 2.0