Hektisk dag...

Ännu en arbetsdag… Har varit fullt upp och en dag utan lunch. Det märks på humöret. Jag är helt slut och har ingen större lust att arbeta på min lediga dag imorgon. Hoppas humöret ändras tills kvällen då vi ska ut och testa krogarnas alkoholfria utbud. Ska bli skoj, hoppas jag!

Imorgon måste vi åka kvart i åtta för att hinna fram i tid. Känns sådär. Kunde dock ha varit värre. De kunde sagt att de ville ha oss där redan vid åtta… Då hade jag verkligen tyckt synd om mig själv.

På söndag blir det kalas hos Frida. Hon blir hela 6 år, stor tjej. Tänk vad tiden går fort. Det roligaste är ändå att hon tycker det är roligt att jag kommer. De pratar fortfarande om när de var på ”kalas” hos mig, dvs var på min examen. Önskar de hälsade på mig lite också. Kanske blir mer när vi får större lya.

Nästa helg åker vi till GeKås. Vet inte riktigt hur det kommer bli. Jobbar fram till ca 23 på fredagen och åker säkert vid åtta på lördagsmorgon… Blir härligt. Framför allt då vi säkert inte är hemma och i säng förens kl 1. Tur att vi inte kör första biten.

Dags att slappa lite efter en hektiskt dag…

My mirror’s truth


Sorry för min seghet...

Tycker det är lite synd att jag inte skriver så mycket här längre. Har mest med att det känns lite olämpligt att skriva under arbetstid. Fast i och för sig tar det ju inte allt för lång tid att skriva ner några rader. Framför allt inte på lunchen som faktiskt inte är arbetstid.

Idag har jag gått och varit både glad, arg och besviken. Glad då det verkar som om jag får stanna kvar på jobbet ett helt år till. Arg och besviken att de bara kunde ge mig ett år till. Han jag vikarierar för får vara tjänstledig som längt i sex år för sina studier så det kan bli så att jag inte får något riktigt besked förens om ett par år… Men jag får vara glad över att kunna planera mitt liv i alla fall ett år framöver. Så, vad jag förstod, från augusti då mitt nuvarande vik tar slut har jag ett år till på jobbet. De på kontoret skämta med mig och sa att om ett år kommer jag ändå vara så trött på jobbet att jag inte kommer vilja stanna kvar. Jag hoppas att jag inte känner så. Men det jag måste göra nu är väl att se till att söka lite annat under tiden. Kan ju inte vikariera i all framtid.

Jag och sambon har bestämt oss att försöka sköta våra liv lite bättre. Sen senhösten har våra livet gått åt fel håll och det märks. Så nu blir det noll godis eller chips framöver och försök att äta enligt såkallad halvfart. Om vi känner suget att gå ner till kiosken och köpa något gott så ska vi lägga 20 kronor i sparbössan. Så småning om kanske det ligger en hel semesterkassa där i. Hoppas inte på det…

Och föresten… om man är medlem i världens bästa organisation kan man få komma in på Arvikafestivalen för endast 500 kronor… hur kul är inte det! Hacken… du måste kunna representera denna fantastiska organisation då och då… resten av tid får du göra vad du vill, nästan =)

Dags att plugga lite inför morgondagens arbetsdag!

My mirror’s truth


Dags att testa något nytt =)

På torsdag ska jag också ge mig iväg på Zumba!!! Det ska bli riktigt spännande! Petra har pratat så gott om det. Ska dit med J. Får se hur det blir. Kommer väl inte sätta på mig mina "vanliga" träningskläder utan det blir väl något jag kan dansa i typ =)

Får väl skriva lite mer om vad jag tycker om det senare... Hoppas komma igång med skrivandet mer...

My mirror's truth

Blandad dag...

Denna dagen började med en mycket intressant konferens/seminarie angående ansvarsfull alkoholservering. Jag och sambon lärde oss mycket om vad som gäller för krogar som har alkoholserveringstillstånd, framför allt vilka rättigheter vi har som väljer att inte dricka alkohol på krogen. På detta var också svärfar som är politiker i hemkommunen. Han har faktiskt dragit in ett serveringstillstånd vilket skapade stora rubriker, trots att han gjorde helt enligt lagen. Men så är det att bo i en liten stad.

Efter detta tog vi en tur på stan för solen lyste så härligt. Där var det packat med folk eftersom detta är sista fredagen på påsklovet just här. Var ändå ganska skönt att gå omkring där och titta lite. Vi tog en fika på Melkers innan vi tog bussen hem. På Melkers hade vi en intressant diskussion som slutade i något mycket underligt… vet inte själv ännu hur jag ska ställa mig till det, för jag vill verkligen inte hoppas för mycket eller vara för påträngande. Förhoppningsvis kan jag berätta lite senare… vi får se…

Imorgon är det examensfest för härliga Petra, men jag kan inte gå… Blir jobb för mig hela helgen… Får övernatta i Örebro hos morföräldrarna, vilket är trevligt, men annars vet jag inte… Önskar att jag visste vad jag egentligen ska göra där. Men allt blir säkert bra. Synd bara att jag missar festen… hade varit roligare att åka till Petra!

Nu avslutas kvällen med Bourne innan det blir att lägga sig tidigt då bussen går halv åtta imorgon…

My mirror’s truth


Påskafton

Det är påsk och jag sitter hemma och gör ingenting. Det stora kalaset var trevligt, tyvärr fick sambon stanna hemma igår då han gått och blivit förkyld. Nu väntar jag mest på att bli detsamma. Känner mig lite sliten idag men det kanske bara är att jag inte är van vid det vackra vädret. Inte heller att ha ledigt. Helt plötsligt blir det nästan för mycket ledighet.

Idag beställde jag hem lite grejer från www.filofax.se. Jag ska skicka in en sak jag fått dubbelt av samtidigt som jag beställde lite mer tillbehör. Jag tänker att jag ska använda mig av mina examenspengar till detta. Som en extra present till mig själv. Funderar på om jag ska spara resterande pengar eller om jag faktiskt ska använda dem till något roligt.

Längtar till att få flytta till större. Att få göra hemmet från grunden. Vill så gärna tapetsera om lite, trots att tapeterna i stort sätt var nya. Men det vore så skönt att få bo någonstans där man valt färger själv. Framför allt ett hem där man inte har arton hål i väggen som man inte skapat själv. Nu kanske ni kan se hur mina tavlor här hemma hänger, dvs väldigt konstigt…

Imorgon är det kalas för svägerskan som fyllde 30 i veckan. Hoppas bara jag håller mig frisk till dess. Vill ju träffa älskade Elmer lite =)

Kanske dags att slå på en film. Finns ju inget att se på tv…

My mirror’s truth


Det stora kalaset

Ikväll ska vi vidga våra musikaliska vyer genom att gå på mini-festivalen Det stora kalaset. Det ska bli riktigt intressant att få se och höra på en massa band som man normalt sätt inte lyssnar på. Innan dess blir det lite mat med J och hennes sambo! Hade tänkte försöka hälsa på Elmer en stund idag också. Vi får väl se om han är hemma med sin far idag eller om de är ute på äventyr!

Nästa vecka kommer det bli mycket arbete... framför allt då jag inte har något bra nätverk än. Det skapar vissa hinder. Men det ordnar sig allt tillslut även om det kommer kräva ganska mycket arbete!

Dags att ta tag i denna lediga dag!

My mirror's truth

RSS 2.0